Οικονομική Ενίσχυση Πανελλαδικού Καλλιτεχνικού Δρώμενου του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

Οικονομική Ενίσχυση Πανελλαδικού Καλλιτεχνικού Δρώμενου του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

Στην διήμερη εκδήλωση, θα δοθούν 4 διαφορετικές παραστάσεις, λόγω του μεγάλου αριθμού των σχολών χορού που παίρνουν μέρος, από όλη την Ελλάδα και είναι μέλη του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

Ημέρες παραστάσεων : ΣΑΒΒΑΤΟ 19 & ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Δεκεμβρίου 2009, ώρες : 16.00 & 20.00

Ο στόχος είναι διπλός :
1) Να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ενώνοντας την καλλιτεχνική έκφραση με την κοινωνική ευθύνη.
2) Να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν με το χορό στη σκηνή, μπροστά σε εκλεκτό κοινό, σε μια πραγματική “γιορτή” που ενώνει μια φορά το χρόνο όλα τα είδη χορού, όλες τις ηλικίες και τους τόπους προέλευσης, σε ένα πλαίσιο που έχει γίνει πλέον “θεσμός”.

Μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί :

1. Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ – (ΑΘΗΝΑ)
2. “Η ΑΓΚΑΛΙΑ” ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” (ΑΘΗΝΑ)
3. “Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ” Ι.Κ.Π.Α. ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ (ΑΓΙΑΣΟΣ ΛΕΣΒΟΥ).
4. “ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ” (ΑΘΗΝΑ)
5. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ) ΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Φέτος, συμμετέχουν στο "4ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ GALA" του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., 70 περίπου Σχολές από όλη την Ελλάδα! Ένας αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της διοργάνωσης, που δείχνει τον υψηλό βαθμό αποδοχής και την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάζουν τον θεσμό οι Σχολές και το πολυπληθές κοινό, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε, ότι προέρχεται και αυτό από όλη την Ελλάδα.

Με τα παραπάνω δεδομένα, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που μπορεί να παρουσιάζει για εσάς η παρουσία σας με άμεση επικοινωνία (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΦΙΣΕΣ – ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ κλπ)  στον συγκεκριμένο ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ  (ΣΧΟΛΕΣ – ΜΑΘΗΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ – ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) και γνωρίζοντας την ευαισθησία σας στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, απευθυνόμαστε σε εσάς, για οποιαδήποτε προσφορά-προβολή ή γνωστοποίηση της προσπάθειάς μας.

Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας τις ημέρες του GALA.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6948 – 462 837 (Κυρία Ειρήνη Παπαπαναγιώτου)

Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΤΖΙΚΟΥ

Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ

Share this post