3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ GALA

3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ GALA

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η προσπάθειά μας τα δύο προηγούμενα χρόνια, μας έδωσε τη δύναμη να επαναλάβουμε το εγχείρημα!

Όπως καταλαβαίνετε, η διοργάνωσή του απαιτεί πολύ κόπο, προσωπική εργασία και αφιέρωση πολύτιμου χρόνου εκ μέρους των μελών του Δ.Σ. Χάρις και στη δική σας συμβολή, το GALA μας διατρανώνεται!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΣ :

  1. Να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν με το χορό στη σκηνή, μπροστά σε εκλεκτό κοινό, σε μια πραγματική "γιορτή" που ενώνει μια φορά το χρόνο όλα τα είδη χορού, όλες τις ηλικίες και τους τόπους προέλευσης, σε ένα πλαίσιο που έχει γίνει πλέον "θεσμός".
  2. Να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ενώνοντας την καλλιτεχνική έκφραση με την κοινωνική ευθύνη.

Φέτος, τα έσοδα θα διατεθούν στα παρακάτω ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ :

  1.  Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" (ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ)
  2.  "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" (ΑΘΗΝΑ)
  3. "Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ" (ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ – ΑΓΙΑΣΟΣ ΛΕΣΒΟΥ).

Όπως θα θυμάστε, όσοι παραβρεθήκατε στη Γ.Σ. της 28ης Σεπτεμβρίου 2008, πήραμε την απόφαση να συνδράμουν όλα τα μέλη μας, με την αγορά 3 τουλάχιστον έως 5 προσκλήσεων, σαν μίνιμουμ συνεισφοράς, για την ευόδωση του σκοπού μας.

Γι` αυτό, σας παρακαλούμε θερμά, να προβείτε στην ενέργεια αυτή, καταθέτοντας το ποσό των 45 €, που αντιστοιχεί σε 3 προσκλήσεις των 15 ή στο ποσό που εσείς επιθυμείτε.

Αρ. λογ/μου Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 164 / 63 42 43- 47 (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ FAX  (210 – 28 32 883), ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ : 3ο GALA.

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε κάποια παράσταση, παρακαλούμε, ενημερώστε μας τηλεφωνικά για να σας κρατήσουμε τις προσκλήσεις, στο τηλ. 210 – 38 01 035 (κ.Δ.Γρηγοριάδου). ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ, ΑΡΑΧΩΒΗΣ 38, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, MEXΡI KAI THN ΠEMΠTH 18/12/08 ή ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΩΝ ΣΑΣ,

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΣΟ.

(Για τα μέλη που συμμετέχουν : ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΚΗΝΗΣ : 7 ΒΑΘΟΣ Χ 10 ΜΗΚΟΣ).

Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, εκ μέρους του Δ.Σ.

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΤΖΙΚΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Share this post