ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στην Γ.Σ. της 3ης Οκτωβρίου 2010 ανακοινώσαμε την προσφορά που μας κάνει η εταιρεία NETED – που κατασκεύασε το site του σωματείου μας – η οποία αναφέρεται στην κατασκευή mini ιστοσελίδας για όσα μέλη μας το επιθυμούν.

Συμμετέχοντας και εσείς σε αυτή την διαδικασία έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη δική σας προσωπική ιστοσελίδα η οποία θα είναι συνεχώς ενημερωμένη με τις τελευταίες σας εκδηλώσεις, φωτογραφικό υλικό και κείμενα.

Επιπρόσθετα έχοντας αποκτήσει αυτή τη δυνατότητα μπορείτε να έχετε τον δικό σας χώρο στην ιστοσελίδα του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε, δίνοντάς σας το δικαίωμα να μπορούν οι χρήστες που ενδιαφέρονται για σχολές χορού να σας βρούν μέσα από 2 διαφορετικούς ιστότοπους.

Θα θέλαμε να μας πληροφορήσετε εάν επιθυμείτε να έχετε δική σας ιστοσελίδα που θα συνδεθεί με την ιστοσελίδα του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. Πρέπει να μας απαντήσετε όμως, γιατί το Σωματείο θα πληρώσει ένα επιπλέον ποσό για όλους, μόνο στην περίπτωση που συγκεντρωθούν αρκετοί συνάδελφοι που επιθυμούν να έχουν ιστοσελίδα με αυτήν την προσφορά. Στην ουσία, πρόκειται για μια επιπλέον αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., όπου θα εμφανίζονται περισσότερες πληροφορίες για όλους μας και συγχρόνως, κάποιοι συνάδελφοι θα επωφεληθούν της προσφοράς αυτής, αποκτώντας και δικό τους site!!!

Η υπηρεσία είναι συνδρομητική και η ανανέωσή της είναι ετήσια, η οποία θα αφορά τη φιλοξενία του ονόματός σας και την συντήρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 210 – 28 32 883.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Share this post