Η Τέχνη της Επικοινωνίας

Η Τέχνη της Επικοινωνίας

Αγαπητοί κύριοι,

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της εταιρείας ARTIFEX ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, Κ.ΒΑΡΝΑΛΗ 11 – 152 33 ΧΑΛΑΝΔΡΙ,

οργανώνεται ένα διήμερο σεμινάριο στην Αθήνα στις 16 και 17 Απριλίου του 2011, στο ξενοδοχείο Classical Athens Imperial στην πλατεία Καραϊσκάκη, με θέμα «Η Τέχνη της Επικοινωνίας». Πρόκειται για ένα εντατικό, μοναδικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης που συνδυάζει, με εύληπτο και χρηστικό τρόπο, τέσσερις θεμελιώδεις και συμπληρωματικούς άξονες που αφορούν στη σωστή και λειτουργική επικοινωνία: τη ρητορική, τη γλώσσα σώματος, τη φωνητική και την ενεργειακή υποστήριξη. Ανεξάρτητα από το αν είμαστε πομποί ή δέκτες μηνυμάτων, οι αδυναμίες σε κάθε έναν από τους παραπάνω άξονες δημιουργούν σοβαρά προσκόμματα στην κατανόηση, την αποδοχή και τη συνεννόηση μεταξύ μας. Η εκπαίδευση και η συνεχής εξάσκηση στη σωστή χρήση του λόγου (Ρητορική-Φωνητική) και της εικόνας μας (Γλώσσα σώματος-Ενεργειακή υποστήριξη), αναπτύσσει αναγκαίες επαγγελματικές και κοινωνικές δεξιότητες που θα έπρεπε, κανονικά, να είναι στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων μας.

Η δομή του προγράμματος συνδυάζει θεωρία και πρακτική, σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και καρποφόρο διαδραστικό διήμερο.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο κύριος Γιάννης Τρίγκας, ο κύριος Γιάννης Ανδριανάτος , ο κύριος Γιάννης Σαμψωνίδης και η κυρία Αθηνά Τρέβλια.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.artifex.gr

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία : Κύριο Βασίλη Πάττα, 2106896770 & 2106896775, FAX : 2106896711, web : www.artifex.gr, email : info@artifex.gr

Share this post