ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ 5oυ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ GALA ΣΙΣΧΕ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ 5oυ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ GALA ΣΙΣΧΕ

 
Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 21, 106 83 AΘΗΝΑ
ΤΗΛ : 210 – 38 01 035, ΤΗΛ/FAX : 210 – 28 32 883
WEB : www.sisxe.com, e-mail : info@sisxe.com
Α.Φ.Μ. : 090357901 – ΔΟΥ Δ΄ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΡΑΧΩΒΗΣ 38 – ΕΞΑΡΧΕΙΑ – 106 81 ΑΘΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ, 19/11/2010

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

• Στην ιστοσελίδα βρίσκεται το ΔΕΛΤΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, που θα πρέπει να συμπληρώσετε εις ΔΙΠΛΟΥΝ για ΚΑΘΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ σας και να μας το ξαναστείλετε πίσω στο info@sisxe.com, ή με φαξ, στο 210 – 28 32 883.

Εμείς θα το δώσουμε στους τεχνικούς σε λίγες μέρες για καλύτερη προετοιμασία της πρόβας σας. Καλό θα ήταν να έχετε και εσείς ένα αντίγραφο μαζί σας.

• Σας στέλνουμε και τον ΠΙΝΑΚΑ με τις ΠΡΟΒΕΣ.

• Επίσης, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε πόσες ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ και για ποια παράσταση θέλετε. Η τιμή της πρόσκλησης είναι και φέτος 15 €. Επειδή οι θέσεις είναι ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ, θα πρέπει να το κάνετε ΑΜΕΣΑ! Τα χρήματα θα τα συγκεντρώσετε εσείς και μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για να σας παραδώσουμε τις προσκλήσεις σας ή θα μας τα φέρετε στην πρόβα και θα τις πάρετε από εκεί.

• Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι έχει βγει το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ 2011 και όπως θα γνωρίζετε, η Γ.Σ. αποφάσισε, κάθε συνάδελφος θα πρέπει να αγοράσει τουλάχιστον 5 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ. Σας επισυνάπτουμε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για να την αναρτήσετε πιθανόν στη σχολή σας (Σε περίπτωση ενδιαφέροντος εκ μέρους των μαθητών σας)

Η τιμή του κάθε ημερολογίου είναι 6 €. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε την ημέρα της πρόβας σας. Αλλιώς, μπορούμε να σας τα στείλουμε ταχυδρομικά, με αντικαταβολή.

Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε την κα Γρηγοριάδου για το ξενοδοχείο (όσοι συνάδελφοι έρχονται από μακριά). Για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση, σας παρακαλούμε τηλεφωνείστε στο 210-28 32 883 για να γράψουμε την κράτησή σας για επιβεβαίωση. Το γνωρίζουμε ότι πολλοί συνάδελφοι έχετε ενημερώσει την κα Γρηγοριάδου αλλά το θέλουμε για μία διασταύρωση στοιχείων.

Εάν έχει προκύψει κάποια αλλαγή στα πληροφοριακά στοιχεία για τη χορογραφία σας, τηλεφωνείστε ΑΜΕΣΑ! Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε…!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας, τηλ. 210 – 28 32 883.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ.

Share this post