Επιστολή 28 Αυγούστου 2007

Επιστολή 28 Αυγούστου 2007

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε (όπως σας είχαμε ανακοινώσει με την επιστολή μας στις 5/2/2007), ότι σας περιμένουμε όλους με χαρά στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 10.30 π.μ., στη Σχολή Χορού της κας Δέσποινας Γρηγοριάδου, Αραχώβης 38-Εξάρχεια,τηλ.210-3801035.

Τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι :

1ον) Ενημέρωση των συναδέλφων από την Πρόεδρο για τα πεπραγμένα εκ μέρους του Δ.Σ.,που αφορούσαν στην περσινή σχολική χρονιά (Νομικά, Φορολογικά, Α.Ε.Π.Ι.,ψήφιση νομοσχεδίου για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ, κ.λ.π.).Περιμένουμε τις απόψεις & προτάσεις σας!

2ον) 2ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ GALA : (Ανακοίνωση ημερομηνίας, τόπου διεξαγωγής, Δηλώσεις συμμετοχής – στοιχεία χορογραφιών -cd`s κ.λ.π.). Παρακαλούμε πολύ εάν δεν δηλώσατε τη συμμετοχή σας, με την αποστολή των απαραίτητων στοιχείων προς την κα Ροδόπη Κούβαρη,τηλ. 210-98 26 054, σημειώστε ότι μπορείτε να το κάνετε το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2007, ακόμη και την ημέρα της Συνέλευσής μας, έτσι ώστε να ξέρουμε για πόσες μέρες θα κλείσουμε το Θέατρο.

3ον) Ενημέρωση από τον φοροτεχνικό μας κο Παπαλυμπέρη για θέματα που μας αφορούν άμεσα ! Να είστε εκεί για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις.

4ον) Με την ευκαιρία της αναβάθμισης της γραμματειακής μας υποστήριξης με ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των μελών μας, θα γίνει ενημέρωση για το πρόγραμμα από τον διευθυντή της κατασκευάστριας εταιρείας "ΔΥΝΑΜΙΚΗ",δρ. Σπύρο Γαρδικιώτη,καθώς επίσης και για τις δυνατότητες ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ κα Ελισάβετ Γεωργούδη, τηλ. 210 – 28 32 883 και κα Μαρία Μιχαηλίδου, τηλ. 210 – 58 16 529.

5ον) Εγγραφές νέων μελών και πληρωμή συνδρομών. Θα δοθούν οι κάρτες μέλους του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. για την καινούργια σχολική χρονιά (παρακαλούμε να φέρετε αντίγραφα ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΑΣ και του ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, εάν ήδη δεν το έχετε κάνει)

Σας ενημερώνουμε ότι η διαφήμιση των ταμειακώς ενημερωμένων μελών μας (μέχρι 30/6/07) έγινε στο περιοδικό "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ" , τεύχος Σεπτεμβρίου 2007 που ήδη κυκλοφορεί, όπως επίσης θα μπει στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ“ του Σαββατοκύριακου 8-9/9/2007 και 15-16/9/2007. Η ιστοσελίδα μας στο INTERNET έχει ενημερωθεί και για οποιεσδήποτε αλλαγές, λάθη ή παραλείψεις, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στη Γενική Συνέλευση.

Τέλος, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να τακτοποιήσετε τις συνδρομές σας,αν δεν το έχετε κάνει ήδη και να σας πληροφορήσουμε ότι η εγγραφή νέου μέλους είναι 25,00 € και η ετήσια συνδρομή 60,00, € ,την οποία μπορείτε να εξοφλείτε στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Αρ.λογ/μού : 164/634243-47 – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ, με αποστολή της απόδειξης της τράπεζας στο φαξ : 210 – 58 16 529).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς Η Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ Γ.Σ. ΣΙΣΧΕ

 • Καθορισμός κατώτατου ποσού διδάκτρων (πλαφόν ανά περιοχή)
 • Προσκόμιση ΑΔΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ σχολαρχών ή του καλλιτεχνικού διευθυντή (σπουδών)
 • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΧΟΛΕΣ (ΔΗΜΟΙ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ κ.λ.π.)(ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ/ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ /ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ R.A.D.)
 • ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ (για λειτουργία σχολής – τίμημα, συμβόλαια κλπ)
 • ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ
 • ΣΗΜΟ / ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
 • ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
 • ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
 • ΟΡΓΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ)
 • ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΙΕΚ κ.λ.π.
 • ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ
 • ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΣ (ΦΠΑ – ΕΦΟΡΙΕΣ)
 • ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ / 2 ΣΥΝΕΧΕΙΣ = 2 ΜΗΝΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Share this post