Επιστολή 16 Οκτωβρίου 2008

Επιστολή 16 Οκτωβρίου 2008

Στη σχολή χορού ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ, παρουσία δικαστικής αντιπροσώπου και με εφορευτική επιτροπή τα μέλη του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. ΒΙΛΛΥ ΑΛΕΞΙΟΥ και ΠΕΝΝΥ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ, ψήφισαν 72 από τα 79 παρόντα και ταμειακά εντάξει μέλη, του συνόλου των 156 μελών του Σωματείου μας. Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις Εκλογές, κατά σειρά προτίμησης είναι :

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΨΗΦΟΙ
   
ΡΟΔΟΠΗ ΚΟΥΒΑΡΗ 63
ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ – ΜΠΟΥΡΤΖΙΚΟΥ 62
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ 57
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ 52
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ 52
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ 32
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΑΚΑΛΗ 30
   
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΨΗΦΟΙ
   
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ 24
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ 10
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΙΚΟΥΛΑ 8
   
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  
   
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΨΗΦΟΙ
   
ΜΑΙΡΗ ΛΑΔΑ 55
ΓΙΑΝΝΑ ΧΕΛΙΩΤΗ – ΠΕΤΡΟΥ 33
ΜΑΡΑ ΝΙΑΡΧΟΥ 30
   
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΨΗΦΟΙ
   
ΜΠΕΛΛΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ 26
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΧΜΕΤΗ 21
   

Όλοι οι Συνάδελφοι που αναδείχτηκαν με την ψήφο σας σαν μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., σας ευχαριστούν θερμά για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους, οι οποίοι, εκτός από την υπόσχεση για την ενεργό δράση τους, όσον αφορά στις υποθέσεις του Σωματείου, σας προσκαλούν όλους να συνεργαστείτε μαζί τους για περισσότερο θετικά αποτελέσματα, γιατί, όπως λέει και η σοφή παροιμία :"ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!…"

¨Μετά από εσωτερική ψηφοφορία των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ., στην πρώτη τους συνεδρίαση και μετά από παραίτηση της σειράς προτίμησης τους από τη Γ.Σ., το νέο Δ.Σ. είναι :

ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΜΠΟΥΡΤΖΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΟΔΟΠΗ ΚΟΥΒΑΡΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ A` ΥΠΕΥΘΥΝΗ GALA
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ B`
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ & ΙΝTERNET
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ ΤΑΜΙΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΕΛΟΣ – ΒΟΗΘΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΑΚΑΛΗ ΜΕΛΟΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΠΛ.ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΕΤΗΣΙΑ Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της 28ης Σεπτεμβρίου 2008

1) Καλωσόρισμα και ομιλία της Προέδρου ΕΛΕΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ-ΜΠΟΥΡΤΖΙΚΟΥ, σχετικά με τα πεπραγμένα της προηγούμενης σχολικής χρονιάς .

  • Η Πρόεδρος διάβασε την απάντηση του ΥΠ.ΠΟ. για τις ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ μας : “Δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στην αναβάθμισή τους και δεν ξέρουμε πότε θα γίνει!…”
  • Ο δικηγόρος μας κύριος Γ. ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ, μαζί με την Πρόεδρο, είχαν συνάντηση στην Νομαρχία Αθηνών για να συζητηθεί το θέμα των "παράνομων σχολών", Δήμων, Συλλόγων, Studios, Ιδιωτικών Σχολείων και άλλων. H απάντηση ήταν ότι δεν έχουν την αρμοδιότητα και τις ανάλογες “επιτροπές ελέγχου". Η Νομαρχίες ορίζουν επιτροπές που ελέγχουν τη νομιμότητα όσων Σχολών απευθυνθούν σε αυτήν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1158/81 και του Π.Δ. 457/Α/83. Ωστόσο, μας είπαν ότι μπορούμε να συνεχίσουμε και ατομικά να τους πηγαίνουμε τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ μας, σαν μέσο πίεσης !
  • Οι αρμόδιοι της Νομαρχίας πιστεύουν, όπως άλλωστε κι εμείς, ότι θα πρέπει να τροποποιηθεί ο Ν. 1158 σε πάρα πολλά σημεία, διότι τα πράγματα γενικώς έχουν αλλάξει και στα πλαίσια της τροποποίησης, πιθανόν, να προβλέπονται επιτροπές, στις οποίες, προτείνουν, να συμμετέχει και ένα μέλος του κλάδου μας , είτε για τον έλεγχο των σχολών που πρόκειται να πάρουν άδεια ίδρυσης,μεταστέγασης ή μεταβίβασης, βάσει του Ν. 1158/81 και του Π.Δ. 457/83 είτε αν πρόκειται για την πάταξη της παρανομίας. Δηλαδή να υπάρχουν ξεχωριστές επιτροπές, άλλη για τις σχολές των παραπάνω διατάξεων και άλλη για τις παράνομες "σχολές". Επίσης, να προβλέπονται "ρητές και αυστηρές διοικητικές και ποινικές κυρώσεις" για τους παρανομούντες.
  • Η Πρόεδρος ενημέρωσε τους συναδέλφους ότι έγινε υπόμνημα από τον δικηγόρο μας προς τον Συνήγορο του Πολίτη και ότι θα ακολουθήσουν και άλλα υπομνήματα προς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, τις Νομαρχίες, το ΥΠ.ΠΟ. , το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και άλλους φορείς.

2) Ο φοροτεχνικός μας κύριος ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ θα είναι στη διάθεση των μελών μας κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00 – 19:00 , στο τηλ. 210 – 59 12 616. Μας υπενθυμίζει να μην ξεχάσουμε την κατάθεση της ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ προς τις Εφορίες, η οποία λήγει τον Δεκέμβριο 2008, για ποσά 300 € και πάνω, ΚΑΘΑΡΑ , χωρίς το ΦΠΑ.

3) ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ορίστηκε και πάλι το ποσό των 50 € για την περιφέρεια και 60 € για την Αθήνα για 2 φορές την  εβδομάδα. Παρακαλούμε πολύ να το τηρήσετε, είναι ζήτημα επαγγελματικής δεοντολογίας!

4) Ψηφίστηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Γ. Συνέλευσης η ανάθεση στον  δικηγόρο μας κύριο Γ.ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ, της ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ μας, για  την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, σύμφωνα με τις νέες συνθήκες.

5) Έγινε ψήφισμα να ελεγχθεί η πληθώρα σχολών του ΦΩΤΗ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ, τη στιγμή που ο νόμος προβλέπει μόνο 2 σχολές.

6) Σε ερώτηση μέλους μας σχετικά με τον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., η απάντηση που δόθηκε είναι ότι σύμφωνα με το  καταστατικό μας, αυτό θα γίνει στις αρχές του 2009, μετά τη λήξη του διαχειριστικού έτους και ότι θα ενημερωθούν όλοι στην επόμενή μας Συνέλευση και θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη μας.

7) Η ΡΟΔΟΠΗ ΚΟΥΒΑΡΗ ενημέρωσε τα μέλη για το 3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ GALA που θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 20 & 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008, στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και έγιναν οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων. Ορίστηκε η 20η Οκτωβρίου 2008 η τελευταία ημέρα για τις δηλώσεις. Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής φτάνουν τις 80! Γι αυτό, μάλλον, θα γίνουν τέσσερις παραστάσεις, δηλαδή 2 το Σάββατο και 2 την Κυριακή.

Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα στα οποία θα διατεθούν τα έσοδα είναι:
1) “Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ“ (ΑΓΙΑΣΟΣ ΛΕΣΒΟΥ) ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
2) “ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ“ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
3) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Δεχόμαστε προτάσεις για ΧΟΡΗΓΟΥΣ του GALA, στην περίπτωση που κάποιος από σας έχει κάποια πρόσβαση, όπως φυσικά και ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ-ΒΟΗΘΟΥΣ για τις ημέρες των παραστάσεων!

Καταφέραμε να κλείσουμε ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ των Αθηνών, με πολύ χαμηλή τιμή για τα μέλη μας από την περιφέρεια. Ένα μέρος του ποσού θα το καλύψει το Σωματείο. ΕΠΕΙΓΟΝ : Πληροφορίες για το ξενοδοχείο και δήλωση, το συντομότερο δυνατόν, στην κυρία ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ, ΤΗΛ. 210 – 38 01 035

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπεύθυνη για το GALA ΡΟΔΟΠΗ ΚΟΥΒΑΡΗ : ΤΗΛ. 210 – 98 26 054 , ΦΑΞ : 210 – 98 46 004 Για την αποστολή των δηλώσεών σας, συμπληρώστε τη φόρμα που σας επισυνάπτουμε.

Παρακαλούμε πολύ φροντίστε την τακτοποίηση της συνδρομής σας για το σχολικό έτος 2008-2009 για να μπορείτε να συνεχίσετε να διαφημίζεστε στο INTERNET, το αργότερο μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2008. Στείλτε μας τις τυχόν διορθώσεις (αλλαγές διευθύνσεων τηλ,φαξ κλπ), γιατί θα γίνει η καινούρια ενημέρωση της ιστοσελίδας μας!
Μην ξεχνάτε να στέλνετε τις αποφάσεις ΙΔΡΥΣΗΣ/ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗΣ ή ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ της σχολής σας στην υπεύθυνη ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (τηλ/φαξ : 210 – 28 32 883).

Επίσης, στείλτε μας το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε .Σας πληροφορούμε ότι σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΙΣΧΕ από την ιστοσελίδα μας, όπως και διάφορα χρήσιμα και πληροφοριακά στοιχεία, παραστάσεις, σεμινάρια, αγγελίες κλπ.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ : 30 €
ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 60 €
ΑΡ.ΛΟΓ/ΜΟΥ Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 164/634243 – 47 (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ)

ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : ΤΗΛ. 210 – 36 13 276
ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ : ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ : ΤΗΛ. 210 – 59 12 616 (ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ 17:00 – 19:00)

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΤΖΙΚΟΥ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ

Share this post