ΔΕΛΤΙΟ ΧΟΡΟΥ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΧΟΡΟΥ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

Union of Dance School Owners of Greece (Greece)

Δελτίο Χορού Οκτώβριος 2010


01. Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

Υπάρχουν θέσεις για το ταξίδι στην Πόλη για την παράσταση στο θέατρο ΜΚΜ Besiktas την 28η Οκτωβρίου. Αναχώρηση την Τετάρτη 27 πρωί, επιστροφή την Κυριακή 31 βράδυ. Ειδική τιμή 250 ευρώ (μεταφορά, ύπνο, φαγητό, ξενάγηση, χορευτικές βραδιές).

02. Σχολή του Θεάτρου

Αρχισαν τα μαθήματα στη Σχολή του Θεάτρου "Δόρα Στράτου". Τμήματα για ενήλικες, έφηβους, παιδιά και λάτιν. Παράσταση στο τέλος του χρόνου και πιστοποιητικό στο τέλος του κύκλου σπουδών.

03. Οι διαλέξεις της Πέμπτης

04/11/2010 Ο χορός στο Νέο Μελί Μεγάρων. Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος». Εισηγητής: Θεόφιλος Φιλίππου

18/11/2010 Χορευτικά έθιμα στην Αγρα και Ερεσσό της Λέσβου. Σύλλογος Αγριτών Λέσβου και Σύλλογος Απανταχού Ερεσσιωτών. Εισηγητές: Γιάννης Τριανταφύλλου και Σπύρος Πιπεράς.

02/12/2010 Οι χοροί καλά κρατούν στην Νέα Πέραμο Αττικής. Χορευτικός Ομιλος Νέας Περάμου Αττικής. Εισηγήτρια: Χαρούλα Μπόρα

16/12/2010 Μουσικοχορευτικά έθιμα στο Κουρουνοχώρι της Νάξου. Σύλλογος Κουρουνοχωρίου Μύλων Νάξου. Εισηγήτρια: Αννα Βασιλάκη.

04. Συνέδριο CID-UNESCO στην Ισπανία

Κόρδοβα 1-5 Δεκεμβρίου 2010. Δηλώσεις συμμετοχής, είτε χωρίς παρουσίαση, είτε με παράσταση, ανακοίνωση, έκθεση, μάθημα. Θα μεταβεί κλιμάκιο από την Ελλάδα.

05. Σχολές συνεργαζόμενες με το Θέατρο

Οι σχολές χορού που ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα με τη σχολή του Θεάτρου "Δόρα Στράτου" μπορούν να αναγνωριστούν σαν συνεργαζόμενες ώστε οι απόφοιτοί τους να παίρνουν το πιστοποιητικό σπουδών του Θεάτρου. Ζητήστε λεπτομέρειες.

06. Σεμινάριο ποντιακών χορών

"Οι χοροί των Ελλήνων Ποντίων του Ακ Νταγ Ματέν", 16 Οκτωβρίου 2010 στην Κιβωτό Γρεβενών, από την Παμποντική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Το Δελτίο Χορού στέλνεται κάθε μήνα στα ελληνόφωνα μέλη του CID-UNESCO σε όλο τον κόσμο, καθώς και σε 11.000 άλλα άτομα, επαγγελματίες και φίλους του χορού. Στην ιστοσελίδα του Θεάτρου "Δόρα Στράτου" μπορεί κανείς να βρει όλα τα προηγούμενα Δελτία, με πληροφορίες και ευκαιρίες που ισχύουν ακόμα: www.grdance.org

Share this post