Γενική συνέλευση και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2010

Γενική συνέλευση και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2010

Στη Σχολή της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ, ΑΡΑΧΩΒΗΣ 38, ΕΞΑΡΧΕΙΑ,
τηλ. 210 – 38 01 035, την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010, 11:00 – 14:00,
πιστεύουμε ότι όλοι θα δώσουμε το παρόν, και θα ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις, έτσι ώστε το Δ.Σ., που εσείς εκλέξατε, να βοηθηθεί και να δράσει με πιο ουσιαστικά αποτελέσματα για τις σχολές μας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2009
 2. ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
 3. Α.Ε.Π.Ι.
 4. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 4ου ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ GALA (Θα δοθούν τα δείγματα στις σχολές που πήραν μέρος, από τον κύριο Ακριβιάδη).
 5. ΠΩΛΗΣΗ DVD : 4πλή κασετίνα προς 35 € (με τις 4 παραστάσεις)
 6. και μονό DVD προς 20 € (με την παράσταση που σας ενδιαφέρει)
 7. Κλείστε την παραγγελία σας, στο 210 – 98 17 237, κύριο Λάκη Πάνου).
 8. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2010 (Θα πωλούνται, προς 5 € το καθένα. Παρακαλούμε τους σχολάρχες, να αγοράσουν, τουλάχιστον από 4-5 ημερολόγια, για την ενίσχυση του ταμείου μας. Τηλεφωνήστε μας στο 210 – 28 32 883 για την παραγγελία σας).
 9. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ GALA
 10. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.
 11. ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ 2010 (Όσοι συνάδελφοι δεν τακτοποιήσαν την συνδρομή τους, δυστυχώς, θα αναγκαστούμε να τους  διαγράψουμε).

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Συναδέλφους που πήραν μέρος στο 4ο GALA και συνέβαλαν, για άλλη μια χρονιά, στην τεράστια επιτυχία του!

– 2 –
Eλπίζουμε με την κατά καιρούς ενημέρωση με e-mail, να είστε ενήμεροι για τις ενέργειες και τις εκδηλώσεις του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., τουλάχιστον όσοι από σας μας έχετε δώσει κάποια ηλεκτρονική διεύθυνση! Δεν σας στείλαμε γραπτή επιστολή λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών μας για το GALA.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 11/10/2009

Κατ`αρχή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Γενική Συνέλευση είχε πολύ μεγάλη προσέλευση μελών μας, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα! Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Δ.Σ.

Έτσι, στην Γ.Σ. συνέβησαν τα εξής:

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Τακτοποιήθηκαν οι συνδρομές των μελών που προσήλθαν.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Η πρόεδρός μας κυρία Ελένη Μπουρτζίκου ενημέρωσε το σώμα για τα πεπραγμένα του Δ.Σ., κατά το 2008-09, σχετικά με τις ενέργειές του προς την Νομαρχία, το ΥΠ.ΠΟ, τον Συνήγορο του Πολίτη, την Α.Ε.Π.Ι. και τα θετικά αποτελέσματα του 3ου GALA.

Επίσης, όπως ανέφερε και η γ.γραμματέας κ. Ελισάβετ Γεωργούδη έγιναν τα εξής:

ΝΟΜΑΡΧΙΑ :
Μετά από επισκέψεις και τηλεφωνικές συνομιλίες, οι αρμόδιοι μας απάντησαν ότι οι Νομαρχίες έχουν την αρμοδιότητα μόνο να δίνουν τις άδειες και όχι να ελέγχουν τους "παράνομους", εξ άλλου, υπάρχει "κενό νόμου", όπως είπαν. Μας προέτρεψαν να έρθουμε σε επαφή, μέσω του δικηγόρου μας με γραπτό υπόμνημα, με τον ίδιο τον Υπουργό Πολιτισμού. Αλλά, λόγω των επικείμενων εκλογών αυτό αποφασίστηκε να γίνει στις αρχές του 2010.
Λίστα με τις "νόμιμες σχολές" δεν μπορούν να μας δώσουν, γιατί αυτό αποτελεί "προσωπικό δεδομένο". Απλώς, μπορεί ο καθένας μας να κάνει γραπτή αίτηση στην Νομαρχία που ανήκει, σχετικά με την ύπαρξη άδειας για κάποια "σχολή" ή "studio" ή "σύλλλογο" κ.λ.π., δηλώνοντας εύλογη αιτία που την χρειάζεται. Η Νομαρχία τότε είναι υποχρεωμένη να δώσει γραπτή απάντηση στον ενδιαφερόμενο. Πάντως, ο καινούριος διευθυντής είναι πρόθυμος να μας δεχτεί και να μας ακούσει, πράγμα που αποφασίστηκε να γίνει μετά τις εκλογές. Σημειωτέον, ότι ο δικηγόρος μας έχει στα χέρια του έναν τεράστιο όγκο καταγγελιών των μελών μας.
Μας υπενθύμισαν να μην ξεχνάμε να δηλώνουμε το διδακτικό προσωπικό της σχολής μας, που προσλαμβάνουμε στην αρχή της σχολικής χρονιάς μέχρι τέλη Οκτωβρίου και να επιβεβαιώνουμε την πραγματική συνεργασία μας με τη λήξη της, προσκομίζοντας υπεύθυνη δήλωση και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.

ΥΠ.ΠΟ. :
Ήρθαμε σε επαφή με την προϊσταμένη διεύθυνσης θεάτρου & χορού κυρία Σμ.Λυτάρη , σχετικά με το υπόμνημά μας, που αφορά στην ισοτιμία των διπλωμάτων και των επαγγ.δικαιωμάτων των αποφοίτων των Ανωτ.Σχολών, αλλά λόγω των βουλευτικών εκλογών δεν είχαμε περαιτέρω επαφές. Αναμένουμε να υποβάλλουμε εκ νέου το δικό της υπόμνημα στην νέα ηγεσία του ΥΠ.ΠΟ και ιδιαίτερα στο νομικό τμήμα του.

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ :
Έγιναν υπομνήματα εκ μέρους του δικηγόρου μας κυρίου Γεώργιου Μαστοράκου για τους "παράνομους δήμους & συλλόγους" προς τον Συνήγορο του Πολίτη, ο οποίος και ενημέρωσε τις Νομαρχίες. Περιμένουμε απαντήσεις.

– 3 –
Α.Ε.Π.Ι. :

Δόθηκαν στον δικηγόρο μας κ. Γεώργιο Μαστοράκο, πάρα πολλές επιστολές – που παρέλαβαν μέλη του Σ.Ι.ΣΧ.Ε. από την Α.Ε.Π.Ι., με σκοπό την είσπραξη αμοιβών για πνευματικά δικαιώματα για την μουσική που χρησιμοποιούν στις σχολές τους – ο οποίος και έκανε τρία ΕΞΩΔΙΚΑ προς την Α.Ε.Π.Ι. και πρόκειται να υποβάλλει μηνύσεις πλέον, για αδικαιολόγητη και παράνομη συμπεριφορά προς τις σχολές μας, εάν δεν "συμορφωθούν". Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να επιβαρυνθούμε όλοι μας με κάποια ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ, βάσει του άρθρου 17 του καταστατικού μας. Εάν ενοχληθεί οποιοσδήποτε συνάδελφος από άτομο της συγκεκριμένης υπηρεσίας, θα πρέπει να τον παραπέμπει στον κύριο Μαστοράκο. Στείλτε μας κάθε γραπτή ενόχληση, στο φαξ : 210 – 28 32 883.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Ισχύει καινούριο καταστατικό του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., μετά την τροποποίησή του, τον Απρίλιο 2009, γνώση του οποίου μπορεί να έχει κάθε μέλος μας είτε μέσω e-mail είτε γραπτώς με επιστολή είτε απευθυνόμενο προς τον πρωτοδικείο Αθηνών. Ήδη, κάποια μέλη μας που έχουν e-mail, το έχουνε λάβει. Ζητήστε τό μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Η ταμίας μας κυρία Βασιλική Κυπριώτου ενημέρωσε τα παριστάμενα μέλη για τις ενέργειες του Δ.Σ. μέσω του επίσημου λογιστή – φοροτεχνικού μας κυρίου Θανάση Παπαλυμπέρη.

 1. ΔΟΘΗΚΕ ΓΡΑΠΤΩΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ 2005-2008.
 2. ΕΞΟΘΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ.
 3. ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ. Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., ΕΙΝΑΙ : ΤΣΑΜΑΔΟΥ 21 -106 83 ΑΘΗΝΑ. Η ΟΔΟΣ ΑΡΑΧΩΒΗΣ 38 – 106 81 ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
 4. ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ.
 5. ΠΡΑΓMAΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ GALA, όπου προσφέρθηκαν πολλά δώρα στους συμμετέχοντες και προσφέρθηκε δωρεάν η διαμονή στις σχολές της περιφέρειας.
 6. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.
 7. ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ: Ο δικηγόρος, ο φοροτεχνικός, το ΙΝΤΕRΝΕΤ και "ΤΑ ΝΕΑ" για την ετήσια διαφήμισή μας. Τα ποσά είναι στην διάθεσή σας.
 8. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ 2009, ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!

INTERNET & ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
Ενημερώθηκε η ιστοσελίδα μας, την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε για την ενημέρωσή σας. Παρακαλούμε, στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, εφ` όσον δεν το έχετε ήδη κάνει ή ενημερώστε μας για κάθε αλλαγή στα στοιχεία σας.

Επίσης, όσοι από τους συναδέλφους δεν πλήρωσαν την συνδρομή τους για το 2010, παρακαλούνται θερμά να το κάνουν, το αργότερο μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, γιατί, σύμφωνα με το καταστατικό μας, θα αναγκαστούμε να τους διαγράψουμε.

Αποφασίστηκε να αυξηθεί η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ στα 70 €.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η συνδρομή μας εξασφαλίζει : Δικαίωμα συμμετοχής στις συνελεύσεις και στις εκδηλώσεις του σωματείου, δικαίωμα ψήφου, δωρεάν συμβουλές από τον δικηγόρο και τον φοροτεχνικό μας, δικαίωμα συμμετοχής στην ετήσια διαφήμιση και προβολή στην ιστοσελίδα μας.

– 4 –

4ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ GALA
Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση του 4ου GALA για τις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2009, στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ στο ACS και δόθηκαν στην Αντιπρόεδρο του Σ.Ι.ΣΧ.Ε. και υπεύθυνη του GALA κυρία Ροδόπη Κούβαρη οι πρώτες δηλώσεις συμμετοχής μελών μας.
Επίσης, έγινε παράκληση προς τους συναδέλφους που πιθανόν να έχουν κάποια γνωριμία με εταιρείες που θα επιθυμούσαν να γίνουν χορηγοί είτε προσφέροντας δωράκια στα παιδιά των σχολών που συμμετέχουν στο GALA είτε προσφέροντας κάποια άλλη υλική βοήθεια, να ενημερώσουν την κυρία Κούβαρη.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ 2010
Αποφασίστηκε η έκδοση επίτοιχου ημερολογίου για το 2010, με φωτογραφίες από το 3ο GALA. Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να αγοράσουν το λιγότερο από 5 ημερολόγια για την ενίσχυση του ταμείου μας. Σίγουρα θα χρειαστούν, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τους επικείμενους δικαστικούς αγώνες…
.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Ανακοινώθηκε η πρόθεση του Δ.Σ. για διοργάνωση ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΧΟΡΟΥ που να ενδιαφέρουν τα μέλη μας.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ο κύριος Θανάσης Παπαλυμπέρης μας ενημέρωσε λεπτομερώς σε ό,τι αφορά στην τήρηση των βιβλίων των σχολών μας και ήδη όλο το πακέτο το στείλαμε με e-mail στα μέλη μας. Θα σταλλεί και αυτό ταχυδρομικά σε όσους δεν το έλαβαν, εφ΄`οσον το ζητήσουν.

Έδωσε ιδιαίτερη μνεία στη δήλωση προς την εφορία εκ μέρους μας, μέχρι τέλους Δεκεμβρίου 2009, του ΝΕΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ(Κ.Α.Δ.).

Αυτός είναι ο : 85.52.11.01 (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ). (Ο 85.52.11.02 είναι ο ΚΑΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΟΡΟΥ.)
Επίσης, μας ενημέρωσε για το "Ε.Σ.Π.Α." και μας προέτρεψε να "ελέγχουμε" τους λογιστές μας, γιατί οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψή του μπορεί να μας στοιχήσει ακριβά. Κάθε λιξηπρόθεσμο χρέος, πάνω από 6.000 €, προς την εφορία θα πρέπει να τακτοποιείται, το αργότερο μέχρι τέλη Ιουνίου κάθε έτους, γιατί εάν κόψουμε αθεώρητες αποδείξεις από εκεί και πέρα, θα έχουμε μεγάλα πρόστιμα για κάθε απόδειξη! Οπότε, μέχρι τέλη Μαίου, πρέπει να γίνεται από μας ο "ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ" !
Γενικά, μας προέτρεψε να τον συμβουλευόμαστε για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα λογιστικά – φορολογικά, ακόμη και εάν το θεωρούμε "ευνόητο".

ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΙΡΗ ΛΑΔΑ : Παρουσίασε τον κύριο Τσουροπλή Ορφέα, ο οποίος μας ενημέρωσε για το νέο λειτουργικό πρόγραμμα, που αφορά στην μηχανοργάνωση των σχολών μας και στην εκπαιδευτική παρακολούθηση και αξιολόγηση των μαθητών μας.
ΜΑΡΙΑ ΣΥΜΙΓΔΑΛΑ : Ζήτησε από το Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. να παρέμβει για "καλύτερη τιμή ενοικίασης" του θεάτρου A.C.S. (ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ)
ΒΙΚΥ ΚΑΜΠΑΚΟΓΛΟΥ : Ερώτημα, εάν είναι "θεμιτή" η διδασκαλία μοντέρνου χορού σε νήπια.
ΜΑΡΙΑ ΣΩΜΑΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΓΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ, ΤΑΝΙΑ ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΥ : Κατήγγειλαν "παράνομες" σχολές…
ΒΙΛΛΥ ΑΛΕΞΙΟΥ : Προσοχή στο INTERNET και τις διαφημιστικές σελίδες κάποιων "διεθνών ή ευρωπαϊκών οδηγών" , είναι "απάτη" πολλές φορές…
ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ : Πρότεινε να έχουμε κάποιο έντυπο, ίσως από το Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., με κάποιες ερωτήσεις σχετικά με ιατρικά προβλήματα των παιδιών των σχολών μας.
Σας στέλνουμε ένα δείγμα, που η ίδια ήδη έχει.

– 5 –

 1. Δόθηκαν πολλές "προσφορές" προς το Σωματείο μας, σας παραθέτουμε διευθύνσεις:
 2. ΤΣΟΥΡΟΠΛΗΣ ΟΡΦΕΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΥ 41, 543 51 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΤΗΛ. 2310-947502, 6974-814904, tsourorf@hotmail.com (μηχανικός πληροφορικής & επικοινωνιών): Μετά από ειδική συμφωνία με το Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., πετύχαμε την ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ των 200 € για τα μέλη μας, ΕΦΑΠΑΞ. Σας επισυνάπτουμε επιστολή του και τις προσεχείς ημέρες, θα παραλάβετε φάκελλο, με την παρουσίαση του προγράμματος.
 3. INFOKEY SOFTWARE SOLUTIONS (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ,ΜΑΘΗΤΟΛΟΓΙΟΥ,ΟΙΚΟΝ.ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ κλπ) ΔΙΟΜ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ 6, 145 62 ΚΗΦΙΣΙΑ, ΤΗΛ. 210-8076856, info@infokey.gr, www.infokey.gr
 4. ΑΛΕΞΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ 400 €!) ΤΗΛ. 6944-527001,Mail.akzog@yahoo.com
 5. “SLALOM” (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ) ΕΒΕΛΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 14, 165 61 ΓΛΥΦΑΔΑ, ΤΗΛ. 210-9642130, info@slalom.gr

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ προσφέρει το χώρο του θεάτρου στα μέλη του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., για χορευτικές παραστάσεις, με έκπτωση. Αυτό θα ισχύει μόνο στα ενεργά μέλη μας και εφ`όσον έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους στο Σωματείο. Όποιοι ενδιαφέρεστε για τον συγκεκριμένο χώρο, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την κ. Βαρβάρα Βουλγαράκη, στο 210 – 63 93 200, εσωτ. 320 ή στο 6972 – 270 80 492.

Ακόμη και εάν δεν σκοπεύετε να κάνετε την παράστασή σας φέτος, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί της, γιατί από την εκδήλωση ενδιαφέροντος μεγάλου αριθμού μελών μας, θα εξαρτηθεί και το ποσό της έκπτωσης.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ : 30 €
ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ : 70 €

ΑΡ.ΛΟΓ/ΜΟΥ Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 164/634243 – 47 (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ)

ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : ΤΗΛ. 210 – 36 13 276
ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ : ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ : ΤΗΛ. 210 – 59 12 616  (ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ 17:00 – 19:00)

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
το Δ.Σ. του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΤΖΙΚΟΥ
Α` ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΡΟΔΟΠΗ ΚΟΥΒΑΡΗ
Β` ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ
ΤΑΜΙΑΣ : ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ
ΜΕΛΟΣ, ΒΟΗΘΟΣ
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ : ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΜΕΛΟΣ : ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΑΚΑΛΗ

Share this post