ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η ετήσια διαφήμιση του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. θα γίνει για φέτος στην Εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" στο φύλο της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 – Τεύχος ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ 4ΧΡ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙ 4ΧΡ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

Θα προβληθούν μόνο οι Συνάδελφοι – Ενεργά μέλη του Σωματείου μας που έχουν τακτοποιήσει όλες τις εισφορές τους μέχρι και σήμερα και ιδίως για το χρονικό διάστημα 01/09/2012 – 31/08/2013.*

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαίρι, σας περιμένουμε στην ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τον Σεπτέμβριο – ημερομηνία θα σας ανακοινωθεί εγκαίρως!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
ΣΤΟ 8ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ GALA Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ACS ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!!!


    Με εκτίμηση,

    Το Δ.Σ.

 

*Σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής για το Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. Έληξε την 28η Φεβρουαρίου 2013, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 1β) του καταστατικού μας.

Η ετήσια συνδρομή κάθε έτους ξεκινά από 1η Σεπτεμβρίου και τελειώνει την 30η Αυγούστου του επόμενου έτους.

(π.χ. Η φετινή συνδρομή αφορά το διάστημα:
1η Σεπτεμβρίου 2012 – 30η Αυγούστου 2013)

 

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 2:
Η επί διετία αδικαιολόγητη καθυστέρηση οποιασδήποτε των εισφορών της προηγουμένης παραγράφου του παρόντος άρθρου, κάποιου μέλους, στερεί αυτό του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και της συμμετοχής στις Γενικές Συνελεύσεις του Σωματείου και συνεπάγεται την άνευ επιστροφής των συνδρομών διαγραφή αυτού του μέλους μετ’ απόφαση του Δ.Σ., λαμβανομένης μετά προηγουμένη έγγραφη πρόσκληση του μέλους, όπως καταβάλει αυτή και την άπρακτη παρέλευση ευλόγου προθεσμίας. Σε περίπτωση όμως πληρωμής όλων των καθυστερουμένων εισφορών δικαιούται να επανεγγραφεί ως μέλος κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. και αποκτά άπαντα τα δικαιώματα του μέλους.

Share this post