ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας δίνουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που μας ετοίμασε ο κ. Παπαλυμπέρης. Σχετικά με την ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, διότι θεωρούμε ότι είναι ζήτημα προσωπικής σας εκτίμησης για την αναγραφή ορισμένων όρων. Απλά είναι ένα “υπόδειγμα” από το οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε δικές σας απαιτήσεις.

Για τα υπόλοιπα ήδη μας είχε ενημερώσει στην Γ. Σ. 16/02/2014. Εάν έχετε κάποιες απορίες, παρακαλούμε αφού συνεννοηθείτε πρώτα με τους λογιστές σας και εφ’όσον εξακολουθείτε να έχετε κάποια ερωτήματα, να απευθυνθείτε στον κ. Παπαλυμπέρη. Μπορείτε είτε να του στείλετε mail στο : ath_papa@otenet.gr είτε να του τηλεφωνήσετε
Δευτέρα, Τετάρτη ή Παρασκευή μόνο 17:00 – 19:00 στο τηλ. 210 59 12 616.

Σας ενημερώνουμε ότι η επίσημη έδρα του Σωματείου μας είναι πλέον η: Έβρου 58, 122 43 Αιγάλεω, διεύθυνση του φοροτεχνικού γραφείου του κ. Αθ. Παπαλυμπέρη. Για την αλληλογραφία μας παραμένει η διεύθυνση της κ. Γεωργούδη, Αλ. Παπαναστασίου 6, 141 23 Λυκόβρυση.
Εάν θέλετε να στείλετε οποιαδήποτε καταγγελία ή έγγραφο δικό σας. π.χ. αλλαγή έδρας, επωνυμίας κ.λ.π. είτε με mail στο info@sisxe.com είτε τηλεφωνικά στο 210 28 32 883 Δευτέρα έως και Παρασκευή μόνο 17:00 – 22:00.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. ΣΙΣΧΕ

Χρήσιμα έγγραφα

ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ
ΑΔΕΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΦΡΟΝΤ. ΞΕΝ. ΓΛΩΣΣΩΝ
ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΚΠΙΠΤΟΜΕΝΕΣ & ΜΗ
ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2014
ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Σ.Χ
ΥΛΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥShare this post