Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
(διπλωματούχων, αναγνωρισμένων από το Υπουργείο Πολιτισμού και τις Περιφέρειες)

1η Τακτική Γενική Συνέλευση 2017 Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. - Εκλογές 2017 - Κοπή πίτας

Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.
Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδας
Αναγνωρισμένων από το Υπουργείο Πολιτισμού & τις Περιφέρειες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/02/2017

1η Τακτική Γενική Συνέλευση 2017 Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. - Εκλογές 2017 – Κοπή πίτας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε στην 1η Τακτική Γενική Συνέλευση 2017 του σωματείου μας

την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017,

στην Ανώτερη Επαγγ. Σχολή Χορού “ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ” Νικολέττας Μπακάλη,

Ιαλέμου 24 Α. Πατήσια, Αθήνα, τηλ. 210.2911135, 210.2932894

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10.30   Προσέλευση – Τακτοποίηση Συνδρομών – Ημερολόγια 2017

11.00   Κοπή πίτας

11.30   Γενική Συνέλευση *

13.30   Εκλογές

*Θέματα ημερήσιας διάταξης Γ.Σ.

1. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ. (Πραγματοποιηθείσες ενέργειες 2016)

2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 (Ενημέρωση νέων φορολογικών μέτρων 2017)

3. ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ/ΠΤΥΧΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (Ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ – λήξη προθεσμίας για μέλη που τους ζητήθηκε από την προηγούμενη Γ.Σ.)

4. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

5. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

6. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ Γ.Σ. - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

7. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ Δ.Σ & ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Γ.Σ. & ΜΕΛΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι συνάδελφοι που είναι ενεργά μέλη του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις το αργότερο πριν την Γ.Σ. στις 5 Μαρτίου 2017, ακόμη και πριν την συνέλευση και έχουν κλείσει τουλάχιστον 1 χρόνο από την εγγραφή τους, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 4 του καταστατικού μας. Ψηφίζουν όλοι οι συνάδελφοι που έχουν γραφτεί μέχρι και 5 Μαρτίου 2016.

• Απαραίτητη η προσέλευσή σας για την εγκυρότητα των ΕΚΛΟΓΩΝ!
Θα χρειαστούμε το 50+1.

• Σας επισυνάπτουμε και πάλι το ΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ για το ΝΕΟ Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή, το οποίο πρέπει να μας επιστρέψετε με φαξ ή με e-mail ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ. Τα μέλη του Δ.Σ σύμφωνα με το άρθρο 18: “δέον να είναι πολίτες Έλληνες, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να ασκούν τα πολιτικά αυτών δικαιώματα, να έχουν πλήρη ικανότητα προς δικαιοπραξία, να έχουν συμπληρώσει έτος τουλάχιστον ως τακτικά μέλη του Σωματείου, πλην εάν από της συστάσεως του Σωματείου ο χρόνος είναι βραχύτερος, του άνω διαστήματος, οπότε ο εκλεγόμενος δέον να είναι μέλος από της συστάσεως του Σωματείου, και να είναι κάτοχοι νομίμως αναγνωρισμένου διπλώματος χορού από το Υπ. Πολιτισμού, ή διπλώματος ισότιμου της αλλοδαπής”.

Με εκτίμηση

Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                                                 Η Γ. Γραμματέας

Ελένη Μπουρτζίκου                                                                                       Ελισάβετ Γεωργούδη

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ: 25 €
ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 60 € + 30€ για την 2η Σχολή

(ΑΡ.ΛΟΓ/ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ:  105 / 002761 – 82  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
IBAN: GR3301101050000010500276182)

Η ετήσια συνδρομή κάθε έτους ξεκινά από 1η Σεπτεμβρίου και τελειώνει την 31η Αυγούστου του επόμενου έτους. Η προθεσμία για την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής για το Σ.Ι.Σ.Χ.Ε λήγει τέλη Φεβρουαρίου κάθε έτους, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 1β) του καταστατικού μας.

Tαχυδρομική διεύθυνση: Aλ. Παπαναστασίου 6, 141 23 Λυκόβρυση - Τηλ. / Fax: 210 2832 883,
Έδρα: Έβρου 58, 122 43 Αιγάλεω Αθήνα - Τηλ. / Fax: 210 5912 616
info@sisxe.com, www.sisxe.com

Mailing List

Εισάγετε το email σας για να είστε ενήμεροι για τα νέα του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

Social Networks

Ακολουθήστε το Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

Εκδηλώσεις

11ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ - ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ GALA

Πρόγραμμα παραστάσεων

Επικαιρότητα

Γενική Συνέλευση Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. 2/10/2016 - Ετήσια διαφήμιση 2016

Ανακοινώσεις

12o Φιλανθρωπικό Χορευτικό Gala Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΔΥΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ: 9, 10, 16 & 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 “Θέατρο στο ACS Athens” Χαλάνδρι Ώρα έναρξης: 19:30  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ (Ερασιτεχνικές και Επαγγελματικές)  ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 700 και πλέον χορευτές στο 12ο Φιλανθρωπικό – Χορευτικό Gala Υπέρ των ιδρυμάτων: “Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” & “ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ “ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”  Στόχοι του είναι:  • να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, ενώνοντας την καλλιτεχνική έκφραση με την κοινωνική ευθύνη  • και να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν με τον χορό στη σκηνή, σε μια πραγματική “γιορτή”, που έχει γίνει πλέον “θεσμός” !   ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 16 € Parking είσοδος Θεάτρου: Τέρμα Καζαντζάκη (Από Αγ. Παρασκευής 129, Χαλάνδρι) - Μετρό: Σταθμός Αγ. Παρασκευής. Πληροφορίες - Κρατήσεις : 210 28 32 883 (Κα Ελισάβετ Γεωργούδη) Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 11.00 – 13.00 και Δευτέρα - Παρασκευή 18.00 – 21.00

Ψηφοφορία

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χορευτικό είδος;

Latin - Ballroom
 Street - Modern
 Κλασικός - Σύγχρονος
 Ελληνικοί χοροί
 Διεθνείς (Flamenco,Oriental κ.ά.)
Copyright 2010 © SISXE - All rights reserved.
designed n’ developed by  neted d & d team